dimarts, 29 de gener del 2013

Propostes per al mes de juny

Voleu continuar aprenent coses durant els mesos d'estiu?
A banda de les Aules d'Estiu, de les quals us avançarem més endavant els temes, us proposem un seguit de seminaris per omplir el mes de juny abans de les esperades vacances estivals.


El Sr. Francesc Lozano ens convida a, "Viure les millors òperes del món". En aquest nou seminari gaudireu d'algunes de les millors òperes de la història, comentades en directe i visualitzades en DVD enregistrats en els millors teatres operístics del món i alhora, interpretades per les orquestres i veus més destacades dels darrers anys. Carmen de Bizet, L'Elissir d'Amore de Donizzetti, La Traviata de Verdi sonaran en els matins dels mes de juny a la nostra Aula del C/Casanova, 36.









El Dr. August Corominas, director del Master de Nutrició a la UAB us proposa el seminari Alimentació saludable i nutrició comunitària, on us explicarà aspectes a  tenir en compte a l'hora de nodrir-vos, que són els antioxidants i per a que serveixen, la soja, les sopes, la fibra dietètica entre altres conceptes força interessants i útils.


El Sr. Ferran Gadea proposa un seminari sobre Literatura Catalana, temàtica sovint demanada per molts de vosaltres. Sobre aquest seminari us en parlarem més endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fes-nos un suggeriment, o comparteix amb nosaltres el que vulguis